Centru Reincarcare Cartuse Business - Prelungirea Ghencea | Cartierul Latin
Solutia este reincarcarea profesionala a cartuselor care garanteaza o imprimare corespunzatoare.
Incarcare tonere laserjet
Aveti nevoie de un profesionist in incarcari deoarece in functie de experienta persoanei care indeplineste
operatiunea cartusul dumneavoastra va putea fi reincarcat de mai multe sau mai putine ori.
Vindem Cartuse Compatible / Originale sau Cartuse Remanufacturate
Viziunea centrului Advanced IT Providers SRL este de a va oferi preturi extrem de bune si calitate atat pentru servicii
cat si pentru produsele achizitionate de la noi.
Descarca oferta Reincarcare Cartuse Toner Laserjet
Reincarcare cartuse toner: BROTHER | CANON | DELL | HP | KONICA | LEXMARK | OKI | SAMSUNG | XEROX

5% acoperire pe pagina - ce inseamna acest lucru?

"Cartusul meu pe cerneala sau cartusul de toner imprima 1000 de pagini cu o acoperire de 5% a paginii."
- Ce inseamna asta mai exact?!
Probabil ati fost dezamagit cand cartusul dvs. nu a printat atatea pagini cate mentionase producatorul ca ar putea printa...
La cumpararea fiecarui cartus de cerneala si toner se afirma ca imprima un anumit numar de pagini cu o acoperire de 5% a paginii, insa multe persoane nu stiu ce inseamna acoperirea paginii, cum este calculata sau cum arata pe o pagina propriu-zisa si este de inteles de ce oamenii se simt frustrati cand cartusul lor nu imprima cantitatea de pagini pe care producatorul pretinde ca ar trebui sa o printeze!

Asa ca hai sa incercam sa ne lamurim. Ce este randamentul paginii sau ciclul de sarcina? Primul lucru pe care trebuie sa-l definim este ciclul de randament / sarcina a paginii. Acesta este afisat diferit in functie de tipul de carus, toner sau cu cerneala si a fost conceput pentru a va oferi o imagine aproximativa a numarului de pagini pe care ar trebui sa le puteti tipari inainte sa fie nevoie sa inlocuiti cartusul.

Ce este acoperirea paginii de 5% / de ce a fost introdusa? Numarul de pagini pe care le obtineti cu un cartus poate fi determinat de multe aspecte si este greu de calculat fara parametri. De exemplu, este posibil sa detineti o imprimanta care utilizeaza un cartus cu un randament de 2500 de pagini. Daca, in general, imprimati documente alb-negru si e-mailuri, este mai probabil sa va apropiati de 2500 de pagini decat o alta persoana care utilizeaza acelasi cartus, dar care imprima zilnic multe documente color, care includ imagini pentru care se va utiliza si din cartusul alb-negru pentru crearea zonelor de umbrire. Deci, cantitatea de cerneala sau de toner utilizata de acesti doi oameni diferiti nu este aceeasi, iar numarul total de pagini imprimate de cartusele lor nu va fi acelasi.

Acoperirea paginii este menita sa va ofere un ghid al numarului maxim de pagini pe care un cartus de acel tip le poate imprima in mod teoretic, nu numarul exact de pagini pe care il veti tipari dvs. in conditiile speciale de tiparire determinate de modul dvs. de lucru.
Deci, cum pot producatorii sa spuna ca cartusele de toner pot avea cicluri de utilizare de 2500 de pagini?
Ei calculeaza numerele bazate pe "acoperirea paginii". Aceasta inseamna proportia dintr-o pagina A4 (coala de hartie) care ar fi complet acoperita cu cerneala daca ceea ce ati imprimat ar fi compactat intr-un bloc.
Asa cum va puteti astepta, o imprimare cu o acoperire de 5% a paginii va avea foarte putine culori sau zone umbrite. De asemenea, amintiti-va ca fotografiile tiparite vor folosi o cantitate foarte mare de cerneala sau toner, determinand o acoperire mai mare de 80% a paginii!
Daca vom folosi din nou exemplul anterior, veti putea tipari 2500 de pagini inainte de a epuiza cartusul ... daca acoperirea medie a paginii este de 5%. Aceasta este o masurare standard a industriei, care a fost introdusa si aplicata de Oficiul de tranzactionare echitabila si de ISO (Organizatia Internationala pentru Standardizare) deoarece trebuie sa existe o modalitate de a ajuta clientii sa inteleaga pentru ce platesc.
Deci cum arata acoperirea paginii de 5%? S-ar putea sa va ganditi ca nu pare prea mult, dar a fost standardul stabilit pentru toti producatorii de imprimante pentru a-si declara randamentele paginilor. Pentru a va oferi o imagine mai buna a aspectului de acoperire a paginii de 5% pe o bucata de hartie A4, aruncati o privire mai jos: vopsea
Din nou, revenind la exemplul cu tonerul nostru, daca ati tiparit ceva de genul acesta de fiecare data, sau facand media printarilor ajungeti la acest rezultat, ar trebui sa va asteptati sa obtineti aproximativ 2500 de pagini pe baza calculelor producatorului. Unele persoane nu isi dau seama cat de putin este 5% pe o pagina A4 si de aici apare consternarea cand un cartus cumparat pare sa nu indeplineasca specificatiile.
Ce aspecte afecteaza acoperirea paginii
Acum stiti ca randamentul pe pagina al unui cartus este numarul maxim de pagini pe care acesta le poate imprima si exista mai multe aspecte care pot afecta numarul de pagini pe care le obtineti cu noul dvs. cartus. In mod amuzant, unele dintre aceste aspecte sunt similare cu cele care deternima cat tine un plin la o masina.
De exemplu, daca conduceti o masina la viteza maxima in fiecare zi, ambalati des motorul si masina dvs. este veche, atunci nu veti obtine la fel de multi km cu un rezervor plin de benzina ca o persoana care conduce mai lent masina, aceasta fiind mai noua. Acelasi lucru se intampla si cu o imprimanta. Aspectele care pot afecta printarea:

 • Varsta imprimantei
 • Umiditatea biroului, in special in jurul imprimantei
 • Daca imprimanta este in stare buna sau a fost recent servisata
 • Cat de mult / de des se imprima (daca imprimati mult in intervale scurte de timp)
 • Ce tipariti (acoperire pe pagina)
 • Daca este necesara inlocuirea anumitor componente din imprimanta
 • Fontul pe care il utilizati.

De asemenea, merita remarcat faptul ca unele dintre aceste aspecte afecteaza de asemenea calitatea imprimarii.

Cum pot face ca cerneala sau tonerul sa dureze mai mult?
Ok, deci va fi dificil sa obtii o medie de 5%. Dar exista cateva lucruri pe care le puteti face pentru ca tonerul sa tina putin mai mult.
Merita luate in considerare:

 • Setarea imprimantei pe draft mode / schimbarea fonturilor. Draft mode influenteaza calitatea printarii, dar este ideal pentru imprimarea documentelor putin importante sau de uz intern. Schimbarea fontului cu unul care utilizeaza o cantitate mai mica de cerneala sau toner poate creste cantitatea de pagini tiparite.
 • Comportamentul dvs. de imprimare. Daca tipariti fiecare document si e-mail, ganditi-va inainte daca este cu adevarat necesar sa faceti acest lucru.
 • Pastrarea copiilor digitale. Pastrati facturi / scrisori / e-mailuri etc. pe hard disk sau pe telefonul smartphone in loc sa le tipariti.
 • Reducerea numarului de scrisori pe care le trimiteti. Mai multe scrisori la Posta inseamna mai multe pagini printate; ati putea sa transmiteti informatia intr-un e-mail?
 • Servisati imprimanta in mod regulat sau cumparati o imprimanta noua. Eficienta imprimantei afecteaza calitatea imprimarii. Trimiterea imprimantei la service poate imbunatati imprimarea. De asemenea, imprimantele ar trebui sa fie folosite in jur de 4-5 ani, iar noile modele de imprimante sunt mai avansate si mai eficiente, prin urmare, achizitionarea unui nou produs va va scuti bani pe termen lung. Advanced IT Providers ofera servicii profesionale de intretinere a imprimantelor la preturi avantajoase. Putem sa va ajutam cu un abonament de service daca detineti mai multe imprimante, sau cu schimbari ocazionale de piese si operatiuni de intretinere.
 • Cumparati o imprimanta care sa corespunda nevoilor dvs. Cerintele de imprimare se vor schimba in timp, iar imprimantele sunt proiectate pentru o utilizare lunara maxima. Daca imprimati lunar mai mult decat este indicat de catre producator pentru tipul dvs. de imprimanta, calitatea imprimarii va fi afectata in timp. Este recomandat sa avansati la un model care se potriveste mai bine nevoilor dvs. actuale. Va va costa mai putin pe termen lung.