Centru Reincarcare Cartuse Business - Prelungirea Ghencea | Cartierul Latin
Solutia este reincarcarea profesionala a cartuselor care garanteaza o imprimare corespunzatoare.
Incarcare tonere laserjet
Aveti nevoie de un profesionist in incarcari deoarece in functie de experienta persoanei care indeplineste
operatiunea cartusul dumneavoastra va putea fi reincarcat de mai multe sau mai putine ori.
Vindem Cartuse Compatible / Originale sau Cartuse Remanufacturate
Viziunea centrului Advanced IT Providers SRL este de a va oferi preturi extrem de bune si calitate atat pentru servicii
cat si pentru produsele achizitionate de la noi.
Descarca oferta Reincarcare Cartuse Toner Laserjet
Reincarcare cartuse toner: BROTHER | CANON | DELL | HP | KONICA | LEXMARK | OKI | SAMSUNG | XEROX

Sfaturi Intretinere Cartuse

inkjet

Un cartus poate fi reincarcat de foarte multe ori daca sunt respectate cateva reguli de baza referitoare la intretinere, transport, etc. Echipa Advanced IT Providers intelege cat de importanta este pentru dumneavoastra prelungirea duratei de viata a consumabilelor si va ajuta cu cateva sfaturi profesionale:

colorat

Montati cartusul nou imediat dupa scoaterea din ambalajul lui original. Nu uitati sa indepartati banda autoadeziva de pe cartus inainte de introducerea in imprimanta.

Respectati toate mentiunile producatorului privitoare la procedura de schimbare a cartuselor asa cum scrie in manualul imprimantei dumneavoastra.

In cazul imprimantelor color consumarea celor 3 culori se face diferit, in functie de continutul paginilor imprimate. Cartusele trebuie reumplute imediat ce una dintre culori s-a terminat. Nu folositi imprimanta cu una dintre culori golita! Se evita astfel amestecul culorilor si infundarea duzelor. La transport nu inveliti cartusul in hartie absorbanta deoarece se pot amesteca culorile.

vopsea

In timpul verii nu lasati cartusul nefolosit chiar si o perioada scurta de timp. Pentru a preveni uscarea cartusului printati saptamanal cel putin citeva rinduri pe culoare alb/negru si color. Fiecare tip de imprimanta are un numar de pagini pe luna recomandat de producator. In masura in care este posibil nu tipariti incontinuu mai mult de 10 - 15 % din volumul recomandat. Imprimantele necesita racirea capului de imprimare.

Este indicat ca reumplerea cartusului sa aiba loc mai inainte ca acesta sa se goleasca complet, pentru a evita infundarea duzei. A nu se atinge duza si a nu expune umezelii sau contactului cu alte substante decat cerneala speciala.

toner

Reumplerea cartuselor trebuie facuta in cel mai scurt timp posibil (1 - 2 zile). Nu se recomanda depozitarea cartuselor, fie noi, fie reumplute, pentru o folosire ulterioara. Folosirea simultana a doua sau mai multe cartuse se poate face doar daca timpul de depozitare nu depaseste citeva zile si daca acestea sunt ambalate in cutii etanse care sa mentina umezeala. Pastrarea unui cartus in exteriorul imprimantei, in contact cu aerul un timp indelungat poate duce la infundarea duzei. Nu expuneti cartusele laser la lumina. Cilindrii sunt fotosensibili si se deterioreaza. Pastrati-le in pungi negre, in locuri ferite de lumina. Cartusele de printare cu jet de cerneala trebuie depozitate departe de surse de caldura.

Pentru transport, in vederea reincarcarii, ambalati cartusul in hartie obisnuita. Ambalarea in plastic sau hartie absorbanta poate conduce la amestecarea culorilor in capul de printare. Nu lipiti benzi adezive pe capetele cartuselor.

Inainte de montarea cartuselor reumplute, verificati starea contactelor si a duzelor. Contactele trebuie sa fie curate si uscate, iar pentru curatare folositi apa distilata, eventual calduta. Nu folositi alcool sau solventi pentru curatarea duzelor! Nu atingeti contactele sau zona duzelor cu mana sau cu alte obiecte uscate deoarece descarcarile electrostatice pot distruge ireversibil capul de printare. Intotdeauna folositi vata sau servetele umede si lasati cartusul sa se usuce prin evaporare la temperatura camerei.

Pentru rezultate optime la imprimare, dupa introducerea in imprimanta a cartusului, se recomanda efectuarea procedurii „curatare cartus”.